טלפון: 03-6913545 | צור קשר

Links
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

עברית | English

TLL Hospitality
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
דף הבית » פוקוס » מסעדות מאמצות את הטרנד של אירוח עובדים מרחוק

מסעדות מאמצות את הטרנד של אירוח עובדים מרחוק

יולי 26, 2018
The Coworking Trend in Restaurants

 מקור:

ההתרחבות של מגמת העבודה מרחוק, בעיקר בתעשיית ההיי-טק והאינטרנט, ושל קהיליית העובדים העצמאיים (פרילאנס), באה לידי ביטוי בתופעה של אורחי מסעדות השוהים במסעדה לזמן ממשוך ולמעשה משתמשים בחלל המסעדה כמשרד וכסביבית עבודה אישית.

לאורך זמן מסעדנים לא אהבו את התופעה, בה אורח יכול לתפוס שולחן למשך שעות על הזמנה בהיקף מצומצם, במקרים רבים קפה בלבד.
אלא שהמציאות מכתיבה שינויים ומימדי התופעה אף הביאו להיווצרות של סטרארט-אפים המתמחים בחיבור בין עובדים למסעדות ובתי קפה.
השירות החדש מאפשר למסעדות להפוך את "הלימון ללימונדה" וליצור מקור חדש לרווחיות.

תופעה שיוצרת תופעה.

ציטוט נבחר

"While some restaurants shun laptop use, others are embracing freelancers and remote workers. With help from startups like Spacious and Kettlespace, operators are transforming their dining rooms into coworking spaces for the 9-to-5 crowd and making a profit"

קישור למקור

פורסם ב: יולי 20, 2018

שפת מקור: אנגלית

TLL Hospitality

מיסודה של תמי לנצוט ליבוביץ
טל: 054-6666226
מייל: tami@tll.co.il

אודות: TLL Hospitality | תמי לנצוט ליבוביץ | TLL

השירותים שלנו:

פרוטוקול מלונות
פרוטוקול מסעדות
פרוטוקול אירועים

קוד שפת העסקים הבינלאומית

עקבו אחרינו ברשת:
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

חיפוש | מפת האתר | צור קשר
תנאי שימוש באתר

(c) כל הזכויות שמורות TLL - תמי לנצוט ליבוביץ | Hosted by ErezNet - אחסון אתרים
אתר וורדפרס ע"י RMCM
גלילה לראש העמוד