טלפון: 03-6913545 | צור קשר

Links
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

עברית | English

TLL Hospitality
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
דף הבית » פוקוס » האם יש לך מדיניות ביטול הזמנות ברורה?

האם יש לך מדיניות ביטול הזמנות ברורה?

מרץ 27, 2018
restaurant reservation cancellation fees

 מקור: Ynet

בפייסבוק הישראלי התחוללה בשבועות האחרונים סערה קטנה סביב הנושא של ביטולי הזמנות במסעדות ברגע האחרון.
לא ברור אם ההתלקחות מעידה על התגברות התופעה בישראל, או על התעוררות של המסעדנים שסופגים אותה לאורך זמן.

יתכן כי הנושא צף ובעוצמה לאחר גלוי קיומה של קבוצת פייסבוק בשם 'ביטול הזמנות בין חברים', שחשפה טקטיקה מכוערת של הלקוחות;
בערב עמוס, לדוגמא ולנטיין'ס דיי, מזמינים מקומות במספר מסעדות במקביל ורק ברגע האחרון מחליטים לאיזו ללכת. מיותר לציין ששלוש האחרות סופגות למעשה הפסד כספי.

בדיקה קצרה בגוגל מגלה כי מדובר בתופעה עולמית מוכרת, שאופיינית מאוד לערים הגדולות בעולם, בהן בילוי במסעדות הוא נדבך יסוד תרבותי.

מה הפתרון? מגזינים מקצועיים של מסעדנים ממליצים על מדיניות ברורה של דמי ביטול.

ציטוט נבחר

"לא יכול להיות שבנאדם מזמין משהו ופשוט לא מודיע שהוא מבטל אותו. אם אתה מבטל יש לזה מחיר ואני חושב שצריך להיות פיצוי של 50 שקלים לשולחן. להזמין למסעדה זה כמו לעשות עסקה"

קישור למקור

פורסם ב: מרץ 18, 2018

שפת מקור:

TLL Hospitality

מיסודה של תמי לנצוט ליבוביץ
טל: 054-6666226
מייל: tami@tll.co.il

אודות: TLL Hospitality | תמי לנצוט ליבוביץ | TLL

השירותים שלנו:

פרוטוקול מלונות
פרוטוקול מסעדות
פרוטוקול אירועים

קוד שפת העסקים הבינלאומית

עקבו אחרינו ברשת:
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

חיפוש | מפת האתר | צור קשר
תנאי שימוש באתר

(c) כל הזכויות שמורות TLL - תמי לנצוט ליבוביץ | Hosted by ErezNet - אחסון אתרים
אתר וורדפרס ע"י RMCM
גלילה לראש העמוד