טלפון: 03-6913545 | צור קשר

Links
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

עברית | English

TLL Hospitality
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
דף הבית » פוקוס » הפרטים הקטנים: מתרחב המאבק נגד שימוש בקש פלסטיק בענפי האירוח

הפרטים הקטנים: מתרחב המאבק נגד שימוש בקש פלסטיק בענפי האירוח

יוני 24, 2018
Plastic-straw ban

 מקור: Restaurant Hospitality

רשת מסעדות אמריקנית, המפעילה כ-120 מסעדות בתשע מדינות ברחבי ארה"ב, יחד עם אתר מסחר מוביל בתחום האוכל, חברו למאבק העולמי להפסקת השימוש בקשי פלסטיק במשקאות קלים ובקוקטיילים.

"עד 1 באוקטובר נהיה רשת ללא קשי פלסטיק", הכריזה ההנהלה.
במקום קשי פלסטיק תעבור הרשת לשימוש בקשים מנייר או חומרים פלסטיים מתכלים.

זהו פן נוסף בשולי המאבק העולמי, שמשפיע באופן ישיר על תעשיית האירוח, להקטנת החותמת האקולוגית של עסקים.
מקצועני האירוח בעולם, בעיקר מלונאים ומסעדנים, עדים כבר זמן רב לתופעה של תיירות עם מודעות אקולוגית ונערכים בהתאם.
כן, זה מגיע עד לפרטים הכי קטנים.

הכתבה המקושרת כוללת קישור לכתבה קודמת משנת 2017 הסוקרת את התופעה של החרמת קשי פלסטיק, כחלק מהתודעה של תיירות ואירוח אקולוגיים.

ציטוט נבחר

"Melman said the company has been working on moving away from plastic straws for about eight months, but the key was figuring out the supply chain alternatives"

קישור למקור

פורסם ב: יוני 21, 2018

שפת מקור: אנגלית

TLL Hospitality

מיסודה של תמי לנצוט ליבוביץ
טל: 054-6666226
מייל: tami@tll.co.il

אודות: TLL Hospitality | תמי לנצוט ליבוביץ | TLL

השירותים שלנו:

פרוטוקול מלונות
פרוטוקול מסעדות
פרוטוקול אירועים

קוד שפת העסקים הבינלאומית

עקבו אחרינו ברשת:
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

חיפוש | מפת האתר | צור קשר
תנאי שימוש באתר

(c) כל הזכויות שמורות TLL - תמי לנצוט ליבוביץ | Hosted by ErezNet - אחסון אתרים
אתר וורדפרס ע"י RMCM
גלילה לראש העמוד