מקור: Restaurant Hospitality
טבח תחנה (Line Cook) הוא מקצוען שאחראי לתחנה מסויימת בקו הייצור של המנות במסעדה. הוא חלק משרשרת אנושית שפועלת תחת שרביטו של השף, במטרה להביא את חזונו הקולינרי של השף אל שולחנות הסועדים.
רמת הדיוק של טבח התחנה וזריזותו תחת לחץ מהווים מרכיב בשלמות המנה.
אתר המסעדות Restaurant Hospitality מעניק לנו הצצה אל שגרת יומו התובענית של טבח תחנה בניו-יורק ואל אחורי הקלעים של פס הייצור, שנדרש לעבוד כמכונה משומנת.
הכירו את ננה ארבה ווילמוט, טבחית תחנה אצל השף ג'יימס ברד (James Beard) במסעדה הניו-יורקית עטורת השבחים והפרסים 'לה קוקו' (Le Coucou).
הסרט צולם בדצמבר 2017 ופורסם במארס 2018. בינתיים זכתה ננה לקידום והיא מעתה השפית של מנות הביניים במסעדת היוקרה.
ציטוט נבחר
“When you order the tender sole, set in a shallow pool of vermouth-butter sauce and dotted with precisely peeled grapes, it’s Wilmot who will have made it”
פורסם ב: מרץ 1, 2018
שפת מקור: אנגלית