טלפון: 03-6913545 | צור קשר

Links
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

עברית | English

TLL Hospitality
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
דף הבית » פוקוס » התנגשות: הפרסונליזציה מול הרגולציה

התנגשות: הפרסונליזציה מול הרגולציה

מאי 21, 2018
Hospitality Personalized Guest Experiences in the Age of GDPR

 מקור: Hospitality Net

כמו כל תעשייה בעולם, גם תעשיית האירוח – הוספיטליטי – נדרשת להערך להקשחה הצפויה בכל הקשור לשימוש במידע אישי של לקוחות וספקים.
זה קורה בדיוק בתחילתו של עידן בו המידע האישי על לקוחות, שנצבר במערכות הארגון – מלון, מסעדה וכו' – הופך לכלי שיווקי מס' 1.

במילים אחרות, הצורך בהתאמה אישית של שירותים, מוצרים, פתרונות ותהליכי שיווק ומכירה מתנגש עם הרגולציה החדשה על מאגרי המידע.

אז מה עושים?
המאמר המקושר לא באמת מספק פתרונות. עדיין מוקדם מדי ולמעשה אין ענף שעיכל את השינוי. אבל הוא נותן תמונת רקע טובה עבור מקצועני תעשיית האירוח – לקראת המאמרים שעוד יבואו.

הנושא יעסיק את מקצועני השיווק והמכירות עוד תקופה ארוכה.

ציטוט נבחר

"Hotels are faced with an interesting dilemma. We're entering a time of hyper-personalization — guests show dominating preference for hospitality experiences which are more unique in nature and catered to individual needs/expectations"

קישור למקור

פורסם ב: מאי 18, 2018

שפת מקור: אנגלית

TLL Hospitality

מיסודה של תמי לנצוט ליבוביץ
טל: 054-6666226
מייל: tami@tll.co.il

אודות: TLL Hospitality | תמי לנצוט ליבוביץ | TLL

השירותים שלנו:

פרוטוקול מלונות
פרוטוקול מסעדות
פרוטוקול אירועים

קוד שפת העסקים הבינלאומית

עקבו אחרינו ברשת:
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

חיפוש | מפת האתר | צור קשר
תנאי שימוש באתר

(c) כל הזכויות שמורות TLL - תמי לנצוט ליבוביץ | Hosted by ErezNet - אחסון אתרים
אתר וורדפרס ע"י RMCM
גלילה לראש העמוד