טלפון: 03-6913545 | צור קשר

Links
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

עברית | English

TLL Hospitality
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
פתרון מותאם לכל מסעדה
דף הבית » פרוטוקול מסעדות » פתרון מותאם לכל מסעדה

פתרון מותאם לכל מסעדה

מסלולי יישום והטמעה של פרוטוקול מסעדות לאירוח VIP, עפ"י דגשים וצרכים ייחודיים של כל מסעדה

פתרון מותאם לכל מסעדהתוכנית הטמעה של פרוטוקול מסעדות מותאמת למאפיינים הייחודיים של כל מסעדה, לנקודות חולשה וחוזקה בשירות VIP, ולהגדרות של מנהלי המסעדה. היישום, הכל משלב האפיון וההכנה ולאורך כל הדרך, מתבצע בשיתוף הדוק עם הנהלת המסעדה.
TLL Hospitality מלווה את מנהלי המסעדה בתהליך ההתלבטות והבחירה של הנושאים, המסלול ואופן היישום עד ליצירת תוכנית עבודה מוסכמת. כל מסעדה והתהליך שלה.

אפיון ראשוני – הכנה להטמעה של פרוטוקול מסעדות

  • בניית פרוטוקול מסעדה מומלץ, עפ"י תחקיר שיווקי ותפעולי

בחירת הנושאים והדגשים

  • לאחר אפיון ראשוני נבחרים הנושאים לתהליך מתוך מפרט הידע לתחום מסעדנות.

בחירת מסלול היישום

  • מסלול גלובלי – העשרה רוחבית לכל צוות המסעדה
  • מסלול מחלקתי/צוותי – העשרה לקבוצות נבחרות מתוך צוות המסעדה
  • מסלול מנהלים – העשרה להנהלת המסעדה ולמנהלי צוותים

בחירת אופן היישום

  • הרצאות – סקירות ידע במפגשים פרונטליים עם קבוצות עובדים. כל הרצאה 1.5 שעות
  • סדנאות – סימולציות עם קבוצות עובדים. כל סדנא 5 שעות
  • מפגשים אישיים (במסלול מנהלים בלבד)

קביעת לוחות זמנים ליישום והטמעה

  • מועדי הקצאות/סדנאות/מפגשים
  • ישיבת סיכום

למסעדות שרוכשות תהליך יישום והטמעה של פרוטוקול מסעדות מומלץ לפעול בשקיפות מול צוות המסעדה על מנת להבטיח מיצוי מירבי של הזמן וההשקעה, ומחוייבות מירבית של העובדים לתהליך.
גם עובדים שאינם חלק מתוכנית ההעשרה של פרוטוקול המסעדות באופן ישיר, צריכים לדעת על ההתרחשות. במרבית המקרים מומלץ על הרצאת מבוא גלובלית.

TLL Hospitality

מיסודה של תמי לנצוט ליבוביץ
טל: 054-6666226
מייל: tami@tll.co.il

אודות: TLL Hospitality | תמי לנצוט ליבוביץ | TLL

השירותים שלנו:

פרוטוקול מלונות
פרוטוקול מסעדות
פרוטוקול אירועים

קוד שפת העסקים הבינלאומית

עקבו אחרינו ברשת:
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

חיפוש | מפת האתר | צור קשר
תנאי שימוש באתר

(c) כל הזכויות שמורות TLL - תמי לנצוט ליבוביץ | Hosted by ErezNet - אחסון אתרים
אתר וורדפרס ע"י RMCM
גלילה לראש העמוד