רשימת הנושאים המלאה בתחום מסעדנות, לאירוח VIP עפ"י קוד שפת העסקים הבינלאומית
פרוטוקול המסעדות הבינלאומי מקיף את כל תחומי הפעילות, את כל מגוון הנושאים בתחום מסעדנות ואת כל היבטי השירות והאירוח של מסעדת יוקרה, כאשר התכנים והידע מותאמים לתהליך הייחודי בכל מסעדה.
פתרון מותאם לכל מסעדה
- פרוטוקול ותרבות אירוח המסעדנות הבינלאומי – הקדמה כללית
- תדמית אישית, מקצועית ייצוגית של צוות העובדים – התייחסות לכללי האסתטיקה, הנוכחות והמדים
- פרוטוקול קבלת פני אורח
- בניית נוכחות מקצועית מרשימה: מודעות לשפת גוף כשפה לתקשורת בינאישית
- פרזנטציה עצמית, חיובית ואפקטיבית
- כללי יצירת אוירה נינוחה, מקצועית תוך הבנת ההתנהלות במרחב (הפלור)
- פרוטוקול הארוחה הרשמית
- פרוטוקול עריכת שולחן (כולל סימולציה)
- פרוטוקול הושבת האורחים, אוהלי שם
- תפריט ונוהגיו – פרוטוקול קבלת ההזמנה
- שפת הגוף בהגשה, הבנת "מרחב הלקוח"
- כללי ההגשה, סגנונות ושיטות – אמריקאי, צרפתי, אנגלי, רוסי
- משקאות אלכוהוליים ונוהגי מזיגה
- איכות השירות – שיפור מיומנויות
- טיפול בבעיות מול לקוח
- שירות והגשה לקבוצות
- האינטראקציה בין המטבח וההגשה – "שיחות עם השף"
- תיאום ושיתוף בין הצוותים
- ניהול הזמנות
- נוהגי המזון במדינות השונות
- ועוד