טלפון: 03-6913545 | צור קשר

Links
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

עברית | English

TLL Hospitality
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
מפרט ידע תחום מסעדנות
דף הבית » פרוטוקול מסעדות » מפרט ידע תחום מסעדנות

מפרט ידע תחום מסעדנות

רשימת הנושאים המלאה בתחום מסעדנות, לאירוח VIP עפ"י קוד שפת העסקים הבינלאומית

מפרט ידע בתחום מסעדנותפרוטוקול המסעדות הבינלאומי מקיף את כל תחומי הפעילות, את כל מגוון הנושאים בתחום מסעדנות ואת כל היבטי השירות והאירוח של מסעדת יוקרה, כאשר התכנים והידע מותאמים לתהליך הייחודי בכל מסעדה.
פתרון מותאם לכל מסעדה

  • פרוטוקול ותרבות אירוח המסעדנות הבינלאומי – הקדמה כללית
  • תדמית אישית, מקצועית ייצוגית של צוות העובדים – התייחסות לכללי האסתטיקה, הנוכחות והמדים
  • פרוטוקול קבלת פני אורח
  • בניית נוכחות מקצועית מרשימה: מודעות לשפת גוף כשפה לתקשורת בינאישית
  • פרזנטציה עצמית, חיובית ואפקטיבית
  • כללי יצירת אוירה נינוחה, מקצועית תוך הבנת ההתנהלות במרחב (הפלור)
  • פרוטוקול הארוחה הרשמית
  • פרוטוקול עריכת שולחן (כולל סימולציה)
  • פרוטוקול הושבת האורחים, אוהלי שם
  • תפריט ונוהגיו – פרוטוקול קבלת ההזמנה
  • שפת הגוף בהגשה, הבנת "מרחב הלקוח"
  • כללי ההגשה, סגנונות ושיטות – אמריקאי, צרפתי, אנגלי, רוסי
  • משקאות אלכוהוליים ונוהגי מזיגה
  • איכות השירות – שיפור מיומנויות
  • טיפול בבעיות מול לקוח
  • שירות והגשה לקבוצות
  • האינטראקציה בין המטבח וההגשה – "שיחות עם השף"
  • תיאום ושיתוף בין הצוותים
  • ניהול הזמנות
  • נוהגי המזון במדינות השונות
  • ועוד

 

TLL Hospitality

מיסודה של תמי לנצוט ליבוביץ
טל: 054-6666226
מייל: tami@tll.co.il

אודות: TLL Hospitality | תמי לנצוט ליבוביץ | TLL

השירותים שלנו:

פרוטוקול מלונות
פרוטוקול מסעדות
פרוטוקול אירועים

קוד שפת העסקים הבינלאומית

עקבו אחרינו ברשת:
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

חיפוש | מפת האתר | צור קשר
תנאי שימוש באתר

(c) כל הזכויות שמורות TLL - תמי לנצוט ליבוביץ | Hosted by ErezNet - אחסון אתרים
אתר וורדפרס ע"י RMCM
גלילה לראש העמוד