עוד כתבה שדוחפת את הענף לתודעה דיגיטלית מתקדמת
גם כאן נקודת המוצא היא המאפיינים של הצרכן החדש, המחובר, המקוון והתובעני. המסקנות כמובן דומות, אך הדגשים שונים והנימוקים אחרים
דו"ח מדד הערכת המלונות באירופה 2018
בתחילת חודש מרץ 2018 פורסם דו"ח מדד הערכת המלונות באירופה לשנת 2018. הידיעה המקושרת עצמה קצרצרה, כי מה שחשוב בה הוא הקישור לדו"ח עצמו, המוגש כקובץ PDF
תל-אביב: מבני מגורים ומשרדים יוסבו למלונות במסלול מקוצר
כדי לאפשר לתל אביב לתת מענה לעוד ועוד תיירים, משיקים משרד התיירות של ממשלת ישראל ועיריית תל אביב מסלול פרוצדורלי מהיר להסבת מבני מגורים ומשרדים לבתי מלון
אטרקציה תיירותית עם 436,000 קלוריות
למשוך תשומת לב בשוק תחרותי מחייב יצירתיות. מה תגידו על בית שוקולד בגובה 2 וחצי מטרים, משקל 200 ק"ג וערך תזונתי של כמעט חצי מליון קלוריות. 436,000 ליתר דיוק.
שיווק במדיה חברתית: היתרון הויזואלי של ענף האירוח
יתרון ייחודי של ענף האירוח על פני אחרים הוא היותו תחום מאוד מאוד ויזואלי, מה שהופך את ערוצי המדיה החברתית של מלונות ומסעדות לחוויה ויזואלית
מלון ותיק במיאמי הפך למוזיאון הגלידה
בית מלון ישן במיאמי ביץ', שידע ימים יפים, מחדש את ימיו כמוזיאון לגלידה, המעניק לאורחיו גם ידע וגם חוויות טעימה של מעדני גלישה במבחר טעמים וסגנונות
11 תוכנות לניהול בית מלון קטן ואיכותי
המאמר המקושר סוקר 11 פתרונות תוכנה לניהול בתי מלון קטנים ואיכותיים. הבדיקה, לפחות עפ"י ההצהרה, בוצעה ע"י צוות קאפטרה, האתר המארח
ספינת הדגל של המזרח התיכון בתחום מזון ומשקאות
האתר http://www.caterermiddleeast.com פועל באנגלית ופונה למקצועני המזון והמשקאות. בין השאר באתר ישמש כמתווך בין מעסיקים מזרח תיכוניים לבין מקצוענים ברחבי העולם
מסעדנות עכשווית: גיוון מגדרי טוב לעסקים
הגוף המסחרי הזה הנפיק לאחרונה נייר עמדה מחקרי בנושא הגיוון המגדרי בענף המסעדנות. המסקנה העיקרית היא, שגיוון מגדרי טוב לעסקים, ודאי בעולם בו יותר ויותר נשים הן הבעלים והמנהלים של מסעדות
מלונות יוקרה, מה הסיפור?
המשמעות השיווקית של "לספר את סיפור המותג" עבור מלונות יוקרה בעידן של תחרות גוברת וטשטוש הבדלים. עפ"י המחקר, סיפור המותג הוא חלק אינגרלי במיצוב ובשיווק של מלונות יוקרה
5 מגמות עולמיות בתחום האירוח לשנת 2018 ומעבר
אז מהן המגמות הבולטות בענף האירוח לשנת 2018? הכותרת מטעה, הכתבה המקושרת מדברת על מגמות הרבה יותר עמודות ומרחיקות לכת.
יום בחיים של טבח תחנה (Line Cook) במסעדת יוקרה בניו-יורק
אתר המסעדות Restaurant Hospitality מעניק לנו הצצה אל שגרת יומו התובענית של טבח תחנה בניו-יורק ואל אחורי הקלעים של פס הייצור, שנדרש לעבוד כמכונה משומנת