מאי 29, 2018
מקור: Restaurant Hospitality
ענף המסעדנות העולמי חווה בשנים האחרונות שינויים מרתקים. חלקם קשורים לתבניות מסחריות כגון מעבר לרשתות מנוהלות, אבל את עיקר תשומת הלב – איך לא? – מושכים השינויים בתחום ההאירוח הקולינארי.
תרבויות אוכל נפגשות ומתערבבות, טכניקות חדשות, אפילו טכנולוגיות מתקדמות, משפיעות על התפריטים של מסעדות מכל הסוגים ברחבי תבל.
אין שום ספק כי הצמיחה בתיירות משפיעה גם היא על סוגי התקרובת המוצעת לתיירים ולסועדים.
המצגת המקושרת סוקרת בקצרה חמש תופעות אירוח חדשות ומעניינות במיוחד:
- מיקוד במנה אחת
- "פותחים שולחן" העידן הבא
- ג'אנק פוד צמחוני
- מנות על בסיס תבואות
- מטבח מבוסס קנאביס
ציטוט נבחר
"Trends you should have on your radar sooner rather than later"
פורסם ב: מאי 23, 2018
שפת מקור: אנגלית