אפריל 3, 2018
מקור: Hotelier Middle East
הידיעה המקושרת מביאה לידי ביטוי מספר מגמות עולמיות ואזוריות בתחומי האירוח (Hospitality) הכוללים מלונאות, מסעדנות וארגון אירועים:
- דובאי כיעד לתיירות VIP
- התפתחויות בפלח העליון של ענף המסעדנות
- הציפייה לחוויה כוללת
- יחסי הגומלין בין מלונאים למסעדנים
- גלובליזציה של האירוח
נקודתית, מדובר במסעדה יפנית, בקומה הרביעית של מלון בולגארי (Bvlgari) בדובאי, המציעה חוויה קולינארית של כשעתיים ל-9 סועדים בלבד, עם שף שמייצג 6 דורות של תרבות אוכל ואירוח יפניות.
קשה להיות יותר אקסקלוסיבי מזה.
ציטוט נבחר
"With over 157 years of family sushi traditions, chef Sugiyama is the 6th generation sushi chef in Tokyo"
פורסם ב: אפריל 3, 2018
שפת מקור: אנגלית