טלפון: 03-6913545 | צור קשר

Links
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

עברית | English

TLL Hospitality
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
    • אודות תמי לנצוט ליבוביץ
    • אודות TLL
    • הכוכב השישי
    • קוד שפת העסקים הבינלאומית
  • פרוטוקול מלונות
    • מהו פרוטוקול מלונות?
    • מפרט ידע בתחום מלונאות
    • פתרון מותאם לכל מלון
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול מסעדות
    • מהו פרוטוקול מסעדות?
    • מפרט ידע תחום מסעדנות
    • פתרון מותאם לכל מסעדה
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • פרוטוקול אירועים
    • מהו פרוטוקול אירועים?
    • מפרט ידע בתחום אירועים
    • פתרון מותאם למארגני אירועים
    • בקשה למידע וקבלת הצעה
  • הוספיטליטי פוקוס
  • ידע
  • צור קשר
דף הבית » פוקוס » יום בחיים של טבח תחנה (Line Cook) במסעדת יוקרה בניו-יורק

יום בחיים של טבח תחנה (Line Cook) במסעדת יוקרה בניו-יורק

מרץ 8, 2018
Line cook in New York

 מקור: Restaurant Hospitality

טבח תחנה (Line Cook) הוא מקצוען שאחראי לתחנה מסויימת בקו הייצור של המנות במסעדה. הוא חלק משרשרת אנושית שפועלת תחת שרביטו של השף, במטרה להביא את חזונו הקולינרי של השף אל שולחנות הסועדים.
רמת הדיוק של טבח התחנה וזריזותו תחת לחץ מהווים מרכיב בשלמות המנה.

אתר המסעדות Restaurant Hospitality מעניק לנו הצצה אל שגרת יומו התובענית של טבח תחנה בניו-יורק ואל אחורי הקלעים של פס הייצור, שנדרש לעבוד כמכונה משומנת.

הכירו את ננה ארבה ווילמוט, טבחית תחנה אצל השף ג'יימס ברד (James Beard) במסעדה הניו-יורקית עטורת השבחים והפרסים 'לה קוקו' (Le Coucou).

הסרט צולם בדצמבר 2017 ופורסם במארס 2018. בינתיים זכתה ננה לקידום והיא מעתה השפית של מנות הביניים במסעדת היוקרה.

ציטוט נבחר

“When you order the tender sole, set in a shallow pool of vermouth-butter sauce and dotted with precisely peeled grapes, it’s Wilmot who will have made it”

קישור למקור

פורסם ב: מרץ 1, 2018

שפת מקור: אנגלית

TLL Hospitality

מיסודה של תמי לנצוט ליבוביץ
טל: 054-6666226
מייל: tami@tll.co.il

אודות: TLL Hospitality | תמי לנצוט ליבוביץ | TLL

השירותים שלנו:

פרוטוקול מלונות
פרוטוקול מסעדות
פרוטוקול אירועים

קוד שפת העסקים הבינלאומית

עקבו אחרינו ברשת:
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

חיפוש | מפת האתר | צור קשר
תנאי שימוש באתר

(c) כל הזכויות שמורות TLL - תמי לנצוט ליבוביץ | Hosted by ErezNet - אחסון אתרים
אתר וורדפרס ע"י RMCM
גלילה לראש העמוד